100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 8 Gran Coupe (G16, F93) 840 d xDrive 320
Bouwjaar 07.2019 - 10.2020

Remklauwen BMW 8 Gran Coupe (G16, F93) 840 d xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Wij controleren altijd bij de BMW 8 Gran Coupe (G16, F93) 840 d xDrive dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Geleidepennen voor remklauwen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 8 Gran Coupe (G16, F93) past. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Remklauw revisiesets BMW

Hier bedoeld men remklauw mee. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.