100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 8 (E31) 840 i 286
Bouwjaar 03.1993 - 02.1996

Remklauwen BMW 8 (E31) 840 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 8 (E31) 840 i

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen.

Vastzittende remklauw

Wij controleren altijd bij de BMW 8 (E31) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig.

Remklauw reviseren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.