100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 8 Coupé (G15, F92) M8 Competition 625
Bouwjaar 07.2019 -

Remklauwen BMW 8 Coupé (G15, F92) M8 Competition

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 8 Coupé (G15, F92) M8 Competition, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Remklauw revisiesets BMW 8 Coupé (G15, F92)

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Geleidepennen voor remklauwen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAROVERLDVVOLVO. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.