100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 8 Coupé (G15, F92) M8 600
Bouwjaar 07.2019 -

Remklauwen BMW 8 Coupé (G15, F92) M8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 8 Coupé (G15, F92) M8

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen.

Geleidepennen voor remklauwen

De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 8 Coupé (G15, F92) past.

Rode remklauwen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETJAGUARSEATPLYMOUTH. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.