100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 8 Coupé (G15, F92) M 850 i xDrive 530
Bouwjaar 10.2018 -

Remklauwen BMW 8 Coupé (G15, F92) M 850 i xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Elke BMW 8 Coupé (G15, F92) M 850 i xDrive heeft een eigen VIN-nummer. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Remklauw revisiesets BMW 8 Coupé (G15, F92)

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIKIAAUDICHEVROLET.

Geleidepennen voor remklauwen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.