100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 8 Coupé (G15, F92) 840 i 340
Bouwjaar 07.2019 - 10.2020

Remklauwen BMW 8 Coupé (G15, F92) 840 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Remklauw revisiesets BMW 8 Coupé (G15, F92) 840 i

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Rode remklauwen

Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIALFA ROMEOISUZUBMWRENAULT. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.