100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 8 Cabriolet (G14, F91) M8 Competition 625
Bouwjaar 07.2019 -

Remklauwen BMW 8 Cabriolet (G14, F91) M8 Competition

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 8 Cabriolet (G14, F91) M8 Competition

Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 8 Cabriolet (G14, F91). Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht.

Rode remklauwen

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNMINIBEDFORDISUZULAND ROVERMITSUBISHI. Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Geleidepennen voor remklauwen

Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.