100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 8 Cabriolet (G14, F91) 840 i xDrive 340
Bouwjaar 07.2019 - 10.2020

Remklauwen BMW 8 Cabriolet (G14, F91) 840 i xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 8 Cabriolet (G14, F91) 840 i xDrive, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remklauw revisiesets BMW 8 Cabriolet (G14, F91)

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. De handrem wordt bediend door de handremkabel. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Geleidepennen voor remklauwen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACLDVHONDAMERCEDES-BENZVW VOLKSWAGEN. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.