100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 8 Cabriolet (G14, F91) 840 i 340
Bouwjaar 07.2019 - 10.2020

Remklauwen BMW 8 Cabriolet (G14, F91) 840 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 8 Cabriolet (G14, F91) 840 i

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 8 Cabriolet (G14, F91) past. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe veren, nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem.

Rode remklauwen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

Geleidepennen voor remklauwen

Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.