100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 8 Cabriolet (G14, F91) 840 d xDrive 320
Bouwjaar 11.2018 - 10.2020

Remklauwen BMW 8 Cabriolet (G14, F91) 840 d xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen.

Rode remklauwen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Elke BMW 8 Cabriolet (G14, F91) 840 d xDrive heeft een eigen VIN-nummer. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden.

Remklauw revisiesets BMW 8 Cabriolet (G14, F91)

Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. De bevesteging is altijd met stevige bouten. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.