100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (G11, G12) M 760 Li xDrive 585
Bouwjaar 03.2019 -

Remklauwen BMW 7 (G11, G12) M 760 Li xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw.

Remklauw revisiesets BMW 7 (G11, G12) M 760 Li xDrive

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTFORDJEEP. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 7 (G11, G12), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten.

Rode remklauwen

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.