100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (G11, G12) 750 Li xDrive 449
Bouwjaar 03.2016 -

Remklauwen BMW 7 (G11, G12) 750 Li xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Elke BMW 7 (G11, G12) 750 Li xDrive heeft een eigen VIN-nummer. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen.

Remklauw revisiesets BMW 7 (G11, G12)

Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten.

Rode remklauwen

Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.