100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (G11, G12) 750 i, Li xDrive 530
Bouwjaar 03.2019 -

Remklauwen BMW 7 (G11, G12) 750 i, Li xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 7 (G11, G12) 750 i, Li xDrive, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Hier bedoeld men remklauw mee.

Geleidepennen voor remklauwen

Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken.

Remklauw revisiesets BMW 7 (G11, G12)

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.