100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (G11, G12) 750 i, Li 449
Bouwjaar 11.2015 - 02.2019

Remklauwen BMW 7 (G11, G12) 750 i, Li

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 7 (G11, G12) 750 i, Li

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Vastzittende remklauw

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 7 (G11, G12). De bevesteging is altijd met stevige bouten. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Remklauw reviseren

Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.