100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (G11, G12) 750 d, Ld xDrive 400
Bouwjaar 07.2016 -

Remklauwen BMW 7 (G11, G12) 750 d, Ld xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 7 (G11, G12) 750 d, Ld xDrive

Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Remklauw reviseren

Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen.

Vastzittende remklauw

Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 7 (G11, G12).

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.