100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (G11, G12) 740 Li xDrive 326
Bouwjaar 03.2016 - 02.2019

Remklauwen BMW 7 (G11, G12) 740 Li xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Remklauw revisiesets BMW 7 (G11, G12) 740 Li xDrive

Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Rode remklauwen

Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 7 (G11, G12). De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.