100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (G11, G12) 740 Le xDrive 326
Bouwjaar 07.2016 - 02.2019

Remklauwen BMW 7 (G11, G12) 740 Le xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Brembo, ABS, Jurid, Bosch, Zimmermann, Rofren, Pagid, Lucas en Textar De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 7 (G11, G12) 740 Le xDrive past.

Remklauw revisiesets BMW 7 (G11, G12)

Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen.

Geleidepennen voor remklauwen

Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPMGMASERATIRENAULT. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.