100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (G11, G12) 740 e, Le 326
Bouwjaar 07.2016 - 02.2019

Remklauwen BMW 7 (G11, G12) 740 e, Le

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 7 (G11, G12) 740 e, Le

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 7 (G11, G12), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI RemschoenenALFA ROMEO SpoorstangBUICK Wiellagers.

Remklauw reviseren

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Remklauwen worden vaak per as vervangen.

Vastzittende remklauw

Stinkende remsystemen komt door overbelasting. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.