100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (G11, G12) 730 i, Li 258
Bouwjaar 11.2015 - 02.2019

Remklauwen BMW 7 (G11, G12) 730 i, Li

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF RemblokkenFIAT ABS sensorenSSANGYONG Wiellagers. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Remklauw reviseren

De handrem wordt bediend door de handremkabel. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. De bevesteging is altijd met stevige bouten.

Remklauw revisiesets BMW 7 (G11, G12) 730 i, Li

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 7 (G11, G12), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.