100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (G11, G12) 730 i 249
Bouwjaar 11.2015 -

Remklauwen BMW 7 (G11, G12) 730 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 7 (G11, G12) 730 i

Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 7 (G11, G12). Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Geleidepennen voor remklauwen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar en Rofren Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Rode remklauwen

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.