100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (G11, G12) 725 d, Ld 211
Bouwjaar 07.2016 - 02.2019

Remklauwen BMW 7 (G11, G12) 725 d, Ld

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 7 (G11, G12) 725 d, Ld past. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Remklauw revisiesets BMW 7 (G11, G12)

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden.

Vastzittende remklauw

Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.