100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (G11, G12) 725 d, Ld 231
Bouwjaar 07.2016 - 02.2019

Remklauwen BMW 7 (G11, G12) 725 d, Ld

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 7 (G11, G12) 725 d, Ld, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden.

Remklauw revisiesets BMW 7 (G11, G12)

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht.

Remklauw reviseren

Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.