100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (E65, E66, E67) 730 i, Li 250
Bouwjaar 03.2005 - 07.2008

Remklauwen BMW 7 (E65, E66, E67) 730 i, Li

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 7 (E65, E66, E67) 730 i, Li, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen.

Vastzittende remklauw

Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen.

Remklauw revisiesets BMW 7 (E65, E66, E67)

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.