100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (E38) 740 i, iL 286
Bouwjaar 03.1994 - 02.1996

Remklauwen BMW 7 (E38) 740 i, iL

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Voordeelpakket remklauwen voorzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw BMW 7 (E38)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 43581
Voor 17:00 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: ATE
vereist aantal stuks: 2
voor zuiger-Ø [mm]: 60 mm
Gewicht: 0,09 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
60% Korting
16,95
42,38
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw reparatieset achterzijde
Remklauw reparatieset
Remklauw terugstelset

Remklauw reviseren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 7 (E38) 740 i, iL. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Meerdere nippels per klauw is mogelijk.

Vastzittende remklauw

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTA RemblokkenPEUGEOT RemslangenALFA ROMEO Stabilisatorstangen. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Wij controleren altijd bij de BMW 7 (E38) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Remklauw revisiesets BMW

Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.