100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (E38) 735 i, iL 238
Bouwjaar 09.1998 - 07.2001

Remklauwen BMW 7 (E38) 735 i, iL

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 7 (E38) 735 i, iL

Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. En soms dot3. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 7 (E38) past. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Geleidepennen voor remklauwen

Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERLAMBORGHINIPEUGEOTMERCEDES-BENZ. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.

Rode remklauwen

Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.