100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (E38) 730 i, iL 218
Bouwjaar 03.1994 - 02.1996

Remklauwen BMW 7 (E38) 730 i, iL

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Voordeelpakket remklauwen voorzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw BMW 7 (E38)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57432
Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: BREMBO
vereist aantal stuks: 2
Rem- / rijdynamiek: voor voertuigen met ABS
voor zuiger-Ø [mm]: 40 mm
Diameter 2 (mm): 44 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Gewicht: 0,93 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
63% Korting
60,12
162,50
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw reparatieset achterzijde
Remklauw terugstelset

Remklauw reviseren

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren en nieuwe glijbussen. De bevesteging is altijd met stevige bouten. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 7 (E38) 730 i, iL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden.

Remklauw revisiesets BMW 7 (E38)

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel.

Vastzittende remklauw

De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. De handrem wordt bediend door de handremkabel. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.