100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (E23) 730 184
Bouwjaar 05.1977 - 08.1979

Remklauwen BMW 7 (E23) 730

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw BMW 7 (E23)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57240
Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: ATE
vereist aantal stuks: 2
voor zuiger-Ø [mm]: 33 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Gewicht: 0,29 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
61% Korting
29,15
74,74
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 7 (E23) 730

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Remklauw reviseren

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij controleren altijd bij de BMW 7 (E23) dealer of de onderdelen passen op uw auto. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past.

Vastzittende remklauw

Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.