100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (E23) 725 i 150
Bouwjaar 07.1977 - 06.1986

Remklauwen BMW 7 (E23) 725 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIAT WiellagersBUICK RemblokkenBEDFORD Remklauwen. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 7 (E23) 725 i.

Remklauw reviseren

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage.

Remklauw revisiesets BMW 7 (E23)

Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.