100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 6 Gran Turismo (G32) 640 i xDrive 360
Bouwjaar 06.2017 - 06.2020

Remklauwen BMW 6 Gran Turismo (G32) 640 i xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 6 Gran Turismo (G32) 640 i xDrive

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Vastzittende remklauw

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER RemschijvenBUICK StabilisatorstangenISUZU Remslangen.

Remklauw reviseren

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Remvloeistof is meestal dot4. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.