100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 6 Gran Turismo (G32) 640 i xDrive 340
Bouwjaar 06.2017 - 06.2020

Remklauwen BMW 6 Gran Turismo (G32) 640 i xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 6 Gran Turismo (G32) 640 i xDrive

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer.

Remklauw reviseren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 6 Gran Turismo (G32) past. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor.

Vastzittende remklauw

Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK WiellagersSEAT ABS sensorenVOLVO Remslangen. Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.