100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 6 Gran Turismo (G32) 640 i 360
Bouwjaar 06.2017 - 06.2020

Remklauwen BMW 6 Gran Turismo (G32) 640 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Elke BMW 6 Gran Turismo (G32) 640 i heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 6 Gran Turismo (G32), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU.

Remklauw reviseren

Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Remklauwen worden vaak per as vervangen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem.

Remklauw revisiesets BMW

Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. En soms dot3. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Rofren en ABS

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.