100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 6 Gran Turismo (G32) 630 d xDrive 211
Bouwjaar 06.2017 - 06.2020

Remklauwen BMW 6 Gran Turismo (G32) 630 d xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 6 Gran Turismo (G32) 630 d xDrive

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd En soms dot3. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Vastzittende remklauw

Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 6 Gran Turismo (G32), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Remklauw reviseren

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.