100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 6 Gran Turismo (G32) 630 d 265
Bouwjaar 06.2017 - 06.2020

Remklauwen BMW 6 Gran Turismo (G32) 630 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU HandremkabelsIVECO RemcilindersMINI Remblokken. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw.

Remklauw revisiesets BMW 6 Gran Turismo (G32) 630 d

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 6 Gran Turismo (G32). Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden.

Remklauw reviseren

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.