100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 6 Gran Turismo (G32) 620 d 163
Bouwjaar 07.2018 - 06.2020

Remklauwen BMW 6 Gran Turismo (G32) 620 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 6 Gran Turismo (G32) 620 d

Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Remklauw reviseren

Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW 6 Gran Turismo (G32) komen. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt.

Vastzittende remklauw

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ HandremkabelsLANCIA WiellagersGMC Spoorstang. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.