100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 6 Gran Coupe (F06) M6 560
Bouwjaar 03.2013 - 10.2018

Remklauwen BMW 6 Gran Coupe (F06) M6

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. Remklauwen worden vaak per as vervangen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder.

Remklauw reviseren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW 6 Gran Coupe (F06) M6 komen. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 6 Gran Coupe (F06), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons.

Remklauw revisiesets BMW

Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.