100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 6 (E24) 635 CSi 218
Bouwjaar 06.1978 - 04.1982

Remklauwen BMW 6 (E24) 635 CSi

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Voordeelpakket remklauwen voorzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw BMW 6 (E24)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57609
Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: ATE
vereist aantal stuks: 2
voor zuiger-Ø [mm]: 40 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Gewicht: 0,91 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
56% Korting
39,06
88,77
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw reparatieset achterzijde
Remklauw terugstelset

Remklauw reviseren

Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIA SpoorstangDAF RemcilindersJAGUAR Fuseekogels. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons.

Remklauw revisiesets BMW 6 (E24) 635 CSi

Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 6 (E24), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken.

Vastzittende remklauw

De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Remklauwen worden vaak per as vervangen. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.