100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 6 (E24) 635 CSi 220
Bouwjaar 07.1987 - 04.1989

Remklauwen BMW 6 (E24) 635 CSi

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 6 (E24) 635 CSi

Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 6 (E24), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAROVERLOTUSINFINITI. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW.

Rode remklauwen

Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Je kunt bij ons betalen via Creditcard Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar.

Geleidepennen voor remklauwen

Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.