100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 6 (E24) 630 CS 185
Bouwjaar 04.1976 - 08.1979

Remklauwen BMW 6 (E24) 630 CS

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Voordeelpakket remklauwen voorzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw BMW 6 (E24)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 43518
Voor 17:00 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: ATE
vereist aantal stuks: 2
voor zuiger-Ø [mm]: 40 mm
Gewicht: 0,04 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
63% Korting
22,37
60,47
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw reparatieset achterzijde
Remklauw terugstelset

Remklauw revisiesets BMW 6 (E24) 630 CS

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA RemcilindersMASERATI DraagarmenDAF Handremkabels. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW 6 (E24) komen. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Remklauw reviseren

Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem.

Vastzittende remklauw

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.