100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 6 Coupé (F13) M6 Competition 600
Bouwjaar 03.2015 - 10.2017

Remklauwen BMW 6 Coupé (F13) M6 Competition

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 6 Coupé (F13) M6 Competition

De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNCHEVROLETDACIA. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten.

Rode remklauwen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Wij controleren altijd bij de BMW 6 Coupé (F13) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Geleidepennen voor remklauwen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.