100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 6 Coupé (F13) M6 560
Bouwjaar 07.2012 - 10.2017

Remklauwen BMW 6 Coupé (F13) M6

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 6 Coupé (F13) M6. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot.

Remklauw revisiesets BMW 6 Coupé (F13)

De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Vastzittende remklauw

Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. De apk keuring let niet op de remvloeistof. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.