100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 6 Cabriolet (F12) 650 i xDrive 408
Bouwjaar 07.2012 - 06.2018

Remklauwen BMW 6 Cabriolet (F12) 650 i xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt.

Vastzittende remklauw

Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Remklauw revisiesets BMW 6 Cabriolet (F12) 650 i xDrive

Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.