100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 Touring Van (G31) 540 i xDrive 340
Bouwjaar 03.2017 -

Remklauwen BMW 5 Touring Van (G31) 540 i xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 5 Touring Van (G31) 540 i xDrive

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSPONTIACBMW. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Elke BMW 5 Touring Van (G31) heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Geleidepennen voor remklauwen

Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Rode remklauwen

Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Gietijzer komt minder veel voor als component. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.