100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 Touring Van (G31) 530 i xDrive 252
Bouwjaar 07.2017 -

Remklauwen BMW 5 Touring Van (G31) 530 i xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 5 Touring Van (G31) 530 i xDrive

Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken.

Rode remklauwen

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Wij controleren altijd bij de BMW 5 Touring Van (G31) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Geleidepennen voor remklauwen

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. De apk keuring let niet op de remvloeistof.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.