100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 Touring Van (G31) 520 d xDrive 190
Bouwjaar 07.2017 - 06.2018

Remklauwen BMW 5 Touring Van (G31) 520 d xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 5 Touring Van (G31) 520 d xDrive.

Rode remklauwen

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW 5 Touring Van (G31) komen.

Remklauw revisiesets BMW

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDLAND ROVERDAIHATSUPLYMOUTHVOLVOSKODA.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.