100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 Touring Van (G31) 520 d 190
Bouwjaar 03.2017 - 06.2018

Remklauwen BMW 5 Touring Van (G31) 520 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 5 Touring Van (G31) 520 d

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Elke BMW 5 Touring Van (G31) heeft een eigen VIN-nummer. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Geleidepennen voor remklauwen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATILINCOLNIVECOVOLVOHONDA. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest.

Rode remklauwen

Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remvloeistof is meestal dot4. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.