100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 Touring (G31) M 550 d xDrive 400
Bouwjaar 07.2017 -

Remklauwen BMW 5 Touring (G31) M 550 d xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

En soms dot3. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. De handrem wordt bediend door de handremkabel. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Remklauw revisiesets BMW 5 Touring (G31) M 550 d xDrive

Wij controleren altijd bij de BMW 5 Touring (G31) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Uitboren van nippels beschadigd de remklauw.

Vastzittende remklauw

Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.