100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 Touring (G31) 530 i xDrive 252
Bouwjaar 07.2017 - 06.2020

Remklauwen BMW 5 Touring (G31) 530 i xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW 5 Touring (G31) 530 i xDrive komen. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien.

Remklauw revisiesets BMW 5 Touring (G31)

Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Vastzittende remklauw

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDA RemschoenenMASERATI DraagarmenCADILLAC Remschijven. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.