100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 Touring (G31) 530 d 265
Bouwjaar 03.2017 - 06.2020

Remklauwen BMW 5 Touring (G31) 530 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 5 Touring (G31) 530 d

Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. De apk keuring let niet op de remvloeistof. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 5 Touring (G31) past.

Remklauw reviseren

Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Vastzittende remklauw

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.