100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 Touring (G31) 525 d 211
Bouwjaar 07.2017 - 06.2019

Remklauwen BMW 5 Touring (G31) 525 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 5 Touring (G31) 525 d, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Remklauw revisiesets BMW 5 Touring (G31)

Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Vastzittende remklauw

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.