100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 Touring (G31) 525 d 231
Bouwjaar 07.2017 - 06.2019

Remklauwen BMW 5 Touring (G31) 525 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. En soms dot3. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Remklauw revisiesets BMW 5 Touring (G31) 525 d

Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW 5 Touring (G31) komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past.

Remklauw reviseren

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT StuurkogelsMG WielnavenLINCOLN Fuseekogels. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.